Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant en Zeewolde.

Slideshow

Springkussen Elburg

Een betaalbaar springkussen huurt u nabij Elburg bij Springkussens Swifterbant! Met een luchtkussen doet u uw jongste gasten gegarandeerd een groot plezier. Doe uzelf ook een plezier, en kies voor de concurrerende prijzen, de geweldige kwaliteit en de topservice van Springkussens Swifterbant!

Plezier voor kinderen
Een springkussen zorgt voor groot plezier op een kinder- of familiefeestje of tijdens een buurt- of straatevenement. Wilt u een springkussen huren in de buurt van Elburg, dan is Springkussens Swifterbant u graag van dienst! In ons assortiment treft u de volgende luchtkussens aan:

  • Springkussen Jungle, voor de jongste kinderen van 1 t/m 5 jaar.
  • Springkussen Krokodil Multiplay, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Springkussen Koetje, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Springkussen Kasteel, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.

Door op bovenstaande links te klikken, ontdekt u direct alle specificaties én de concurrerende huurprijzen van onze luchtkussens. U kunt een springkussen voor één dag of voor meerdere dagen huren. Wij kunnen het kussen voor u brengen en halen. Tevens zetten onze medewerkers het springkussen tegen een geringe vergoeding graag voor u op en breken zij het aan het eind van de huurperiode weer af. Helpt u daarbij zelf een handje mee, dan is het opzetten en afbreken gratis!

Contact
Wilt u meer weten over het huren van een springkussen nabij Elburg? Kijk dan eens bij de overige informatie. Aarzel niet om contact op te nemen met Springkussens Swifterbant indien u nog vragen hebt. Bel naar 06-23528091 of maak gebruik van het contactformulier. Leest u vooraf ook even de huurvoorwaarden door?

Wij verhuren onze springkussens onder andere in de omgeving Flevoland: Urk, Kampen, Almere, Elburg en Emmeloord.