Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant en Zeewolde.

Slideshow

Springkussen Emmeloord

Een leuk springkussen huurt u nabij Emmeloord bij Springkussens Swifterbant! Onze betaalbare springkussens bieden uw jongste gasten gegarandeerd veel plezier. Springkussens Swifterbant biedt u topkwaliteit, een gedegen service én concurrerende prijzen!

Springplezier
Op een familie- of kinderfeestje en tijdens een buurt- of straatevenement is een springkussen gegarandeerd een fantastische attractie. Een springkussen huren in de buurt van Elburg kan bij Springkussens Swifterbant. Wij bieden u de volgende luchtkussens te huur aan:

  • Springkussen Jungle, voor jonge kinderen van 1 t/m 5 jaar.
  • Springkussen Krokodil Multiplay, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Springkussen Koetje, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.

Klik op één van bovenstaande links en lees direct meer over de specificaties en de prettige huurprijzen van onze springkussens. We bieden u de mogelijkheid een springkussen voor één dag of voor meerdere dagen te huren. Vanzelfsprekend brengen en halen wij uw springkussen graag. Daarnaast kunnen onze medewerkers het luchtkussen tegen een kleine vergoeding voor u opzetten en afbreken. Wanneer u daarbij zelf een handje meehelpt, doen we dat gratis!

Contactinformatie
Kijk eens bij de verdere informatie wanneer u meer wilt weten over het huren van een springkussen nabij Emmeloord. Hebt u nog vragen, schroom dan niet om contact op met de medewerkers van Springkussens Swifterbant! Bel naar 06-23528091 of vul ons contactformulier in. Vergeet u ook niet om voor het huren even de huurvoorwaarden door te lezen?

Wij verhuren onze springkussens onder andere in de omgeving Flevoland: Urk, Kampen, Almere, Elburg en Emmeloord.