Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant en Zeewolde.

Slideshow

Springkussen/wupkussen Urk

Een scherp geprijsd springkussen of wupkussen huurt u in de buurt van Urk bij Springkussens Swifterbant! Elk feest en evenement wordt met een spring- of wupkussen een groot succes. Gaat u in Urk een buurtfeest, familiefeest of ander evenement organiseren? Huur dan een luchtkussen en doe uw jongste gasten een groot plezier!

Luchtkussens
Wilt u een springkussen of wupkussen huren in de buurt van Urk, dan helpt Springkussens Swifterbant u graag verder. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een straatevenement of een familiefeest, een springkussen doet het bij kinderen altijd goed! In ons assortiment vindt u de volgende springkussens of wupkussens:

  • Springkussen Jungle, voor de kleintjes van 1 t/m 5 jaar.
  • Springkussen Krokodil Multiplay, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Springkussen Koetje, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.

Wanneer u op bovenstaande links klikt, krijgt u direct meer informatie over de aantrekkelijke verhuurtarieven van spring- of wupkussens voor één dag of voor meerdere dagen. Lees ook meer over onze tarieven voor brengen en halen! Wij kunnen het spring- of wupkussen tegen een kleine vergoeding voor u opzetten en afbreken. Indien u zelf een handje meehelpt, doen we dat gratis.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het huren van een spring- of wupkussen in de buurt van Urk? Kijk dan even bij onze verdere informatie. Hebt u nog vragen, dan kunt u ons benaderen via telefoonnummer 06-23528091 of door gebruik te maken van ons contactformulier. Kiest u ervoor om bij ons een spring- of wupkussen te huren, lees dan ook de huurvoorwaarden even door!
Wij verhuren onze spring-of wupkussens onder andere in de omgeving Flevoland: Urk, Kampen, Almere, Elburg en Emmeloord.