Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant, Urk en Zeewolde.

Opblaasbare Abraham of Sarah voor een jubileum huren

Een leuke opblaasbare pop voor een jubileum kunt u huren bij Springkussens Swifterbant. Voor de verhuur van een vrolijke opblaasbare pop in Flevoland, komt u naar Springkussens Swifterbant. Hier vindt u bijvoorbeeld voor een 50 jarig jubileum een Abraham of Sarah.

Abraham en Sarah verhuur
Bij een 50 jarig jubileum hoort een Abraham of Sarah en wat is nu leuker dan een enorme opblaasbare pop! Een Abraham of Sarah kunt u huren bij Springkussens Swifterbant in Flevoland. Deze opblaasbare poppen voor een jubileum zijn maar liefst 3,5 meter hoog. Bovendien zijn deze blikvangers ook te huren voor een ander jubileum. Met deze reuzen trekt u de aandacht van de hele buurt. Zo weet iedereen dat er wat te vieren valt!

Meer dan opblaasbare poppen voor een jubileum
Bij Springkussens Swifterbant in Flevoland kunt u niet alleen terecht voor de verhuur van een leuke opblaasbare pop voor een 50 jarig jubileum, maar ook, zoals onze naam al zegt springkussens voor kinderen van 1 tot 5 jaar en van 5 tot 11 jaar. Deze springkussens zijn natuurlijk ook onmisbaar bij een geslaagd jubileumfeest!

 opblaasbare pop huren Flevoland

De leukste opblaasbare pop voor een jubileum kunt u huren bij Springkussens Swifterbant in Flevoland. Bekijk ook onze springkussens!

Deze schitterende vormgegeven opblaasbare sarah en Abraham hebben een enorme hoogte van maar liefst 3,5 meter. En kan ook voor de leeftijden 25-40-50-65 gebruikt worden.Het is een ontzettende leuke blikvanger die niet alleen de aandacht van vrienden en familie zal trekken maar van de hele buurt!

Het product kan de dag voor het gebruik afgehaald worden en dient een dag na het gebruik retour gebracht te worden.

Prijs per stuk € 37,50- per dag op basis van afhalen.
Prijs vanaf 1 okt 2012 is € 39,-
Dag 1 is ophalen
Dag 2 is gebruiken
Dag 3 is retour brengen

Wij leveren de feestobjecten geheel compleet met blower, verankermateriaal, transportzak.

Prijs is inclusief btw en eventueel bezorgen in overleg.