Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant, Urk en Zeewolde.

 Opblaasbare Abraham pop huren

Als een familielid, vriend(in) of buur 50 wordt, hoort daar natuurlijk een Abraham of Sarah bij!  Bij Springkussens Swifterbant kunt u een reuze opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah huren. Met verwisselbare leeftijdsba
nners van 25, 40, 50 en 65 jaar!

Opblaasbare pop
Een opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah huren is een leuke verrassing voor iemand die 50 wordt. Zet de pop bijvoorbeeld in de voortuin van het huis van de jarig. Zo weet iedereen dat er een feestje gevierd wordt! Een opblaaspop in de vorm van Abraham of Sarah voor de verhuur vindt u bij Springkussens Swifterbant. Onze poppen zijn maar liefst 3,5 meter hoog. Reuze poppen dus voor een groot feest, maar voor een aantrekkelijke prijs. Een opblaasbare pop Abraham of Sarah kunt u al huren voor maar 39,- euro per stuk. U haalt de pop een dag van te voren op en de dag na het feest brengt u de pop weer terug. Natuurlijk is de opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah voor de verhuur helemaal compleet. De poppen worden geleverd met blower, verankermateriaal en transportzak.

sarah-abraham-op-vat-2

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah en onze verhuur voorwaarden? Laat het ons weten. Wij vertellen u graag meer.