Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant, Urk en Zeewolde.

Opblaasbare Sarah pop huren

Wordt er iemand in uw familie 50 jaar? Daar hoort een Abraham of Sarah bij! Een reuze Abraham of Sarah opblaasbare pop kunt u huren bij Springkussens Swifterbant. Wij hebben enorme opblaasbare pop die u kunt inzetten bij een verjaardag van iemand die maar liefst 25,40,50 of 65 jaar is geworden.

Opblaasbare poppen
Een Abraham of Sarah opblaasbare pop huren is een leuk idee om iemand die 50 wordt te verrassen. De vrolijke poppen zijn zo groot dat de hele buurt ziet dat er op dat adres wat te vieren valt. Zo bent u verzekerd van een geweldig feest en letterlijk een enorme verrassing voor de jarige! Kom daarom een Abraham of Sarah opblaasbare pop huren bij Springkussens Swifterbant in Flevoland. De poppen worden compleet geleverd met blower, verankermateriaal en transportzak. Een Abraham of Sarah opblaasbare pop huren is niet duur! Als u zelf de pop komt halen, betaalt u slechts 39,- euro per stuk. Op de dag voor de verjaardag haalt u de pop op, op de verjaardag zelf staat de pop en op de derde dag brengt u de pop weer terug.

sarah-abraham-op-vat-5Meer weten?
Wilt u meer weten over onze Abraham en Sarah opblaasbare poppen of over onze springkussens voor kinderen? Vraag er gerust naar. Wij staan graag voor u klaar.