Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant, Urk en Zeewolde.

Springkussens en luchtkussens huren

Bij Springkussens Swifterbant kunt u goedkoop de leukste springkussens huren. Zo wordt ieder feest een groot succes. Gaat u bijvoorbeeld een buurtfeest of straatfeest organiseren? Denk er dan eens aan om een luchtkussen te huren voor de kinderen. Een groter plezier kunt u ze niet doen!

Jungle en Krokodil Multiplay
Het springkussen Jungle is zeer geschikt voor kinderfeestjes en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Natuurlijk heeft dit springkussen een vrolijke jungle print! Dit luchtkussen kunt u huren voor een dag, maar ook voor meerdere dagen of een week.  Krokodil Multiplay is meer dan een springkussen! Het heeft een leuke krokodillenkop en is voorzien van spannende obstakels en ook nog een glijbaan. Dit is het ultieme speeltoestel voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Ook dit springkussen is te huren voor 1 dag, meerdere dagen of een week. Onze prijzen zijn laag. Een goedkoop springkussen huren in Flevoland doet u daarom bij Springkussens Swifterbant.

Halen en brengen
Wilt u een springkussen huren in Flevoland? Bij Springkussens Swifterbant is bezorgen geen probleem. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het opzetten van het luchtkussen (daar rekenen we een kleine meerprijs voor).

Maak van ieder feest een groot succes en kom een luchtkussen huren bij Springkussens Swifterbant!