Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant, Urk en Zeewolde.

Disco springkussen huren voor een kinderfeest

Een Disco Springkussen voor een geslaagd kinder-of buurtfeest huren doet u bij Springkussens Swifterbant. In enkele minuten een fantastische Disco compleet met licht en geluid.

Details
In het Disco springkussen zitten 4 ledlampen en een geluidbox met mp3 speler. Het springkussen heeft een lengte van 4,2 meter, een breedte van 4 meter en is 4,2 meter hoog en weegt 110 kilo. Een voordeel aan dit springkussen is dat deze overdekt is. Bovendien is het Disco springkussen zeer veilig. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Het heeft een keuringscertificaat NEN-14960 veiligheid en kwaliteitsnorm. Op deze manier bent u er niet alleen van verzekerd dat u een leuk springkussen kunt huren, maar ook een veilige! Dat is wel een heel prettig idee! U kunt het Disco springkussen huren voor een kinderfeest, maar ook voor bijvoorbeeld een meerdaags evenement.

Mogelijkheden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden als u het Disco springkussen wilt huren, vraag het ons gerust. Wij vertellen u graag meer!

disco-springkussen-4m-01-940x652Het logboek van dit springkussen tbv onderhoud en inspecties ligt ter inzage.

1 Dag € 125,00
2 Dagen € 175,00
3 Dagen € 225,00
Week € 275,00