Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant, Urk en Zeewolde.

Springkussen huren voor een kinderfeestje

Een springkussen staat voor urenlang speelplezier. Voor springkussen verhuur en andere leuke opblaasfiguren in Flevoland kunt u rekenen op Springkussens Swifterbant. Het springkussen Jungle is geschikt voor de kleintjes (1 tot 5 jaar). Voor de grotere kinderen (5 tot 11 jaar) hebben wij een reuze multiplay springkussen  in de verhuur. Deze springkussens zijn ideaal om te huren als u een kinderfeestje of evenement gaat organiseren.

Details
Ons Jungle springkussen is te huren voor een kinderfeestje. Houd u wel rekening met de ruimte die vereist is voor het springkussen. Het Jungle springkussen heeft een lengte van 3,9 meter, een breedte van 3,5 meter en is 3,2 meter hoog en weegt 75 kilo. Uiteraard is het springkussen veilig en het heeft een keuringscertificaat NEN-14960 veiligheid en kwaliteitsnorm. Woont u in Swifterbant dan is het bezorgen en het ophalen van het springkussen Jungle gratis.

Mogelijkheden
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een springkussen te huren voor een kinderfeestje of een evenement.

Het logboek van dit springkussen tbv onderhoud en inspecties ligt ter inzage.

1 dag € 67,50

2 dagen € 110,-

3 dagen € 130,-

1 week   € 200,-

Prijs is inclusief btw.