Springkussens Swifterbant verhuur van springkussens en Sarah & Abraham in onder andere de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Bidding- huizen, Swifterbant, Urk en Zeewolde.

Multiplay krokodil springkussen huren voor een kinderfeest

Een Multiplay springkussen voor een geslaagd kinderfeest huren doet u bij Springkussens Swifterbant. Het springkussen Krokodil heeft verschillende obstakels en een glijbaan en is dus een multifunctioneel speeltoestel. Dit springkussen is te huren bij Springkussens Swifterbant. Het Multiplay springkussen is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar.

Details
Het Multiplay springkussen is ideaal voor een geslaagd kinderfeest. Het springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 5,2 meter en is 3,2 meter hoog en weegt 120 kilo. Bovendien is het Krokodil Multiplay springkussen zeer veilig. Het heeft een keuringscertificaat NEN-14960 veiligheid en kwaliteitsnorm. Op deze manier bent u er niet alleen van verzekerd dat u een leuk springkussen kunt huren, maar ook een veilige! Dat is wel een heel prettig idee! U kunt het Krokodil Multiplay springkussen huren voor een kinderfeest, maar ook voor bijvoorbeeld een meerdaags evenement. Het bezorgen en het ophalen van het Krokodil Multiplay springkussen is gratis in Swifterbant!

Mogelijkheden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden als u het Krokodil Multiplay springkussen wilt huren, vraag het ons gerust. Wij vertellen u graag meer!

Dit springkussen is niet overdekt! 

 

Het logboek van dit springkussen tbv onderhoud en inspecties ligt ter inzage.

1 dag € 127,50

2 dagen € 218,-

3 dagen € 292,-

1 week   € 525,-

 

Prijs is inclusief btw.